Terug naar overzicht

Anne van Schijndel wint JHS-afstudeerprijs

Anne van Schijndel heeft de Juridische Hogeschool-afstudeerprijs gewonnen. De jury verkoos haar scriptie als beste vanwege de originaliteit, opzet en uitwerking van de vraagstelling.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste afstudeerwerk van het voorafgaande studiejaar. De scriptie van Anne richtte zich op de juridische vormgeving van de inkoop van zorg door de gemeente Geldrop-Mierlo.

Diep ingedoken
“Ze is er zichtbaar diep ingedoken”, aldus de jury. “In heldere, vlotte taal wordt het ‘bestuurlijk aanbesteden’ uit de doeken gedaan. Uit de grondige analyse, waarin niet alleen stukken maar ook pittige interviews een rol spelen, vloeit een aantal aanbevelingen logisch voort. De scriptie getuigt van grote betrokkenheid van Anne bij het onderwerp en de organisatie.”

Geldbedrag
De JHS-afstudeerprijs werd donderdag uitgereikt in Theater de Boemel in Tilburg. Aan de prijs is een waardecheque van 1.000 euro verbonden.
Jeannot Coomans en Marlène Joosten werden respectievelijk tweede en derde.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?