Terug naar overzicht

Video: Kloppen want de bel doet het niet + zeven random vragen thuis bij de ‘grote voorzitter van Avans’

“Twee boterhammen in de auto en drie voor ’s middags tijdens de lunch”, deelt Paul Rüpp, voorzitter van het College van Bestuur (CvB). Oud-docent Gé Smit zit niet stil tijdens zijn pensioen. Hij liep twintig mini-stages en filmde alles. Voor zijn eindstage besloot hij wat levenswijsheden op te halen bij Rüpp.

We zien een flinke verzameling voetbalshirts, een muur vol met foto’s uit het verleden en de broodtrommel die al tien jaar meegaat naar Avans. Paul Rüpp, voorzitter van het College van Bestuur, neemt de gepensioneerde docent Gé Smit mee naar zijn werkkamer, door Smit zijn “walhalla” en “mancave” gedoopt.

Lees ook: Opvallend: Avansstudenten willen vooral betere koffie

Aan de hand van zeven vrij random lijkende thema’s krijgen we een kijkje in het privédomein en dagelijkse leven van de CvB-voorzitter. De video is onderdeel van Smits #superhoppastage. “Superhoppa is een positiviteitsgedachte, een soort religie,” zei Smit eerder tegen BN DeStem.

Mini-stages
De video met Rüpp is de laatste in de reeks van twintig mini-stages die Smit liep na het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd. Eerder zette hij koffie in Breda, liep hij mee bij een sportmasseur en keek hij mee achter de schermen van een seksclub.

Kijk mee:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?