Terug naar overzicht

Parkeerterrein Statenlaan gesloten vanaf vandaag

Avanslocatie aan de Statenlaan

De tijdelijke parkeerplaats aan de Statenlaan in Den Bosch is gesloten vanaf 1 juni. Avansmedewerkers konden de afgelopen jaren daar hun auto parkeren tegenover de Avans Academie Associate degrees.

Reden voor de sluiting is de start van de nieuwbouw aan de Onderwijsboulevard. Op de plek van het parkeerterrein komen een nieuwe onderwijslocatie, studentenwoningen, een ondergrondse parkeergarage en een groene buitenruimte.

Waar kun je dan wél parkeren?
Onder de gebouwen aan de Statenlaan en de Onderwijsboulevard zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers, medewerkers en studenten met een functiebeperking. Zijn deze parkeerplaatsen vol, dan kun je betaald parkeren bij het Paleiskwartier of het Stationsplein.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?