Terug naar overzicht

Businessclub moet Avansondernemers verbinden

Eigenaardig-max
‘Eigenaardig’, het is de naam van de nieuwe businessclub van en voor Avansstudenten. Student Duncan Buisman (foto rechts) vond het hoog tijd om kennis en vragen van Avansondernemers met elkaar te delen.

‘Ik wilde weten wie mijn medeondernemers op Avans zijn en aan kennisdeling doen’, vertelt de student Advanced Business Creation in Den Bosch. ‘Binnen de businessclub kunnen we ervaringen en kennis delen, maar ook vragen aan elkaar stellen. Als je bijvoorbeeld een website nodig hebt, zijn er studenten die daarbij kunnen helpen. Anderen kunnen wellicht jouw marketingervaring goed gebruiken.’

Meerdere academies
Het idee begon om de ondernemers binnen zijn eigen academie met elkaar te verbinden, maar inmiddels zijn ook studenten van de Academie voor Industrie en Informatica betrokken bij Eigenaardig. Duncan hoopt dit jaar dat 10 procent van de 601 geregistreerde studentondernemers op Avans zich meldt bij de club. ‘Uiteindelijk wil ik natuurlijk dat iedereen zich aansluit.’

Bijeenkomsten
Per kwartaal organiseert Eigenaardig een bijeenkomst met sprekers, inspiratiesessies, workshops of  pitches. Meer info via Facebook.

Punt. Of had jij nog wat?

Peter Princen

Beste Duncan, Ik heb van verschillende ondernemer teruggekregen dat zij de bijeenkomst als zeer inspirerend hebben ervaren! Kortom; ga zo door.

2015-12-03 13:17:58

Meer lezen?