Genomineerden Avansdocent van het Jaar bekend: stem nu op jouw favoriet!

John Nova (AHB), Denise Morcus (AGZ), Brian Kayes (AI&I), Jeroen Alessie (AGZ) en Martin van Vianen (AVB) zijn de vijf genomineerden voor de titel Avansdocent van het Jaar 2016. Vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriete docent!

Bijna vierhonderd nominaties kwamen er de afgelopen weken binnen via de Facebook-oproep van Punt. De vijf docenten werden door studenten het meest genoemd.

Stemmen tot 20 mei
    Tot en met 20 mei kan er via de poll gestemd worden op één van de vijf genomineerde docenten. Degene met de meeste stemmen mag zich een jaar lang dé Avansdocent van het jaar noemen!

Meer info over de genomineerden volgt in de komende dagen.