Genomineerden Avansdocent van het Jaar bekend: stem nu op jouw favoriet!

  John Nova (AHB), Denise Morcus (AGZ), Brian Kayes (AI&I), Jeroen Alessie (AGZ) en Martin van Vianen (AVB) zijn de vijf genomineerden voor de titel Avansdocent van het Jaar 2016. Vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriete docent!

  Bijna vierhonderd nominaties kwamen er de afgelopen weken binnen via de Facebook-oproep van Punt. De vijf docenten werden door studenten het meest genoemd.

  Stemmen tot 20 mei
  Tot en met 20 mei kan er via de poll gestemd worden op één van de vijf genomineerde docenten. Degene met de meeste stemmen mag zich een jaar lang dé Avansdocent van het jaar noemen!

  Meer info over de genomineerden volgt in de komende dagen.


  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • wat een mooi beroep en wat heb ik er al veel gebruik van moeten maken. Ik hoop dat mijn nichtje Marleen van der Meer heel veel plezier in haar studie blijft houden, haar drrom zal uitkomen en een goede fysiotherapeute zal worden!!

  • Ik stem op Jeroen Alessie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • John Nova!!

  • Beste docent van heel avans Tilburg en de leukste bijnaam ever. Verdient het om als beste uit de bus te komen om nog vele jaren verder te kunnen genieten van haar.

  • Brian Kayes (Mister Kees), onze geliefde Engels leraar helpt je niet alleen met alles over Engels, maar hij is ook oprecht geïnteresseerd in al zijn studenten! En zijn humor, heerlijk. Wat een geweldige en verschikkelijk lieve man!