Terug naar overzicht

Medewerkers en studenten gezocht voor Medezeggenschapsraad

Wil jij meepraten over het beleid van Avans? De Avans Medezeggenschapsraad zoekt nieuwe studenten en medewerkers voor in de raad. Je kunt je nog tot 13 mei verkiesbaar stellen.

De bouw van de loopbrug in het Atrium van Den Bosch, een eventuele verruiming van de openingstijden van Xplora, het digitaal inleveren van toetsen als standaard binnen Avans en meer contacttijd voor docenten met studenten. Het zijn allemaal voorbeelden waar de AMR zich de afgelopen jaren hard voor heeft gemaakt.

AMR praat, denkt en beslist mee
De Avans Medezeggenschapsraad (AMR) is het centrale medezeggenschapsorgaan van heel Avans. En behartigt de belangen van alle medewerkers en studenten. De AMR praat, denkt en beslist mee.

Lia AMRMichael Martin AMR‘Je leert onwijs veel’, vertelt student-lid Lia Pogosian ‘Je doet veel ervaring op en leert verschillende mensen kennen. Daarnaast kan je ook echt iets betekenen voor Avans.’ Ze zit sinds een aantal maanden in de raad en het bevalt haar goed. ‘We vinden niet zomaar dat iets goed genoeg is.’

‘Smeerolie in de machine’
Kuba Lewicki zit al bijna drie jaar als student in de raad. Volgens hem is er veel ruimte om iets te bereiken. ‘Avans stelt zich best wel dienstbaar op richting de raad. We zijn een beetje de smeerolie in de machine.’

Als lid van de AMR vergader je ongeveer eens in de drie weken. Er gaat goed wat tijd in zitten, maar dat is het volgens Lia zeker waard. ‘Je krijgt veel kansen. Zo is een van de studenten uit de raad nu betrokken bij de sollicitatie van een nieuw lid van het College van Bestuur. Je bouwt een mooi netwerk op waar je later in de praktijk wellicht veel aan hebt.’

Aanmelden voor 13 mei
Docenten, medewerkers en studenten kunnen zich tot 13 mei aanmelden voor de verkiezingen. Dat doe je door 30 handtekeningen te verzamelen op het kandidaatstellingsformulier. De tussentijdse verkiezingen voor de Avans Medezeggenschapsraad vinden plaats op 30 en 31 mei. Meer info en het kandidaatstellingsformulier via bmz@avans.nl

 

Punt. Of had jij nog wat?

Kuba

Ik moet er nog bij vertellen dat ik heel dankbaar ben dat ik deze positie heb kunnen bekleden en op onze Brighton reis campagne heb lopen voeren. Meneer Geert Swinkels, thanks voor de tip toendertijd!

2016-05-12 13:59:29

Marcel van der Molen

GEWOON DOEN!

2016-05-11 14:04:46

Meer lezen?