Terug naar overzicht

Gezocht: Avansstudent van het Jaar 2018!

Punt organiseert opnieuw de verkiezing van de Student van het Jaar. Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Nomineer een Avansstudent die erkenning verdient omdat hij of zij een bijzondere prestatie heeft neergezet, net dat beetje extra deed voor iets of iemand óf omdat het gewoon een topper is! Wie wordt de Student van het Jaar 2018?

Binnen de muren van Avans lopen genoeg studenten rond die nét dat beetje extra doen. Omdat ze bijvoorbeeld positieve aandacht voor iets weten te genereren. Omdat ze zich inzetten voor een studie- of studentenvereniging. Of omdat ze ergens in uitblinken, denk aan topsporters of studenten met een eigen onderneming. Maar het kan ook iemand zijn die gewoon een topper is om verschillende redenen. Schieten er al namen te binnen bij je? Dan mag je die bij onze redactie melden!

Emy Elfring, vierdejaarsstudent Leraar Basisonderwijs in Breda, ontving vorig jaar de eervolle titel Avansstudent van het Jaar 2017. Emy wist met haar bijzondere inzet als voorzitter van studievereniging Pirr, haar lidmaatschap van de academieraad en bovenal haar betrokkenheid bij medestudenten indruk te maken op onafhankelijke jury.

Nomineren maar!
Iedereen binnen de Avansmuren mag studenten nomineren, dus niet alleen studenten, ook medewerkers. Nomineer dus de student waarvan jij vindt dat hij of zij de titel verdient. Het is geen populariteitverkiezing, maar een blijk van waardering. Namen vergezeld van een motivatie mogen jullie mailen naar punt@avans.nl, reageer onder onze Facebookpost of vul het formulier in onderaan dit artikel.

Wie is jouw Avansstudent van het Jaar?

Welke student verdient volgens jou de eervolle titel Student van het Jaar? Nomineren kan tot 29 november.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?