De best gelezen onderwerpen van het studiejaar 2014/2015

Het studiejaar zit er op. Diploma’s zijn uitgereikt en je laatste cijfers zijn binnen. Ook de redactie van Punt zoekt voor nu even de zon op. Vanaf 17 augustus kun je weer vers nieuws van ons verwachten op de site, Facebook en Twitter. Dit zijn de vijftien meest gelezen onderwerpen van het studiejaar 14/15 op Punt.
    aanzoek-max-1a

1…Emotioneel huwelijksaanzoek tijdens diploma-uitreiking
    Een opvallende afsluiter van de diploma-uitreiking Bedrijfseconomie bij Avans Den Bosch. Mehmet Ciftci vroeg zijn vriendin ten huwelijk. Nadat iedereen zijn diploma in ontvangst had genomen, vroeg Mehmet of zijn vriendin op het podium kon komen. Op één knie stelde hij haar de vraag der vragen. Onder luid applaus en met 150 rode rozen in haar armen zei ze volmondig ja!

2…Avans next top model; tatoeages niet toegestaan
    Avans zoekt studenten die model willen staan voor de marketingacties van de hogeschool. Wil jij shinen op een poster, flyer of affiche? Dan ben je welkom om je aan te melden als model. Behalve als je teveel tatoeages hebt.

3…Nieuwe cao: hbo salaris met 3 procent omhoog
    Het beste nieuws voor docenten van het afgelopen jaar: Het salaris stijgt in totaal met drie procent! De eerste twee procent ontvangen docenten vanaf december 2014. Op het andere procentje moeten ze nog even wachten tot eind 2015. Als eindklapper van de cao-onderhandelingen ontvangen medewerkers ook nog een eenmalige uitkering van 475 euro bruto in augustus.